Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις και μυοκτονίες

Η παρουσία εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία ,υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής μας, δημιουργεί οικονομικές και
υλικές φθορές

Με γεωπονικό επιστημονικό υπόβαθρο η Ευρωπαϊκη Πολυτεχνική δραστηριοποιείται στο χώρο Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις (Pest Control Systems). Στην αντιμετώπιση παρασίτων (Pest Control), η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης παρασίτων και τρωκτικών (Integrated Pest Management).

Στόχος μας είναι, η συνολική εκτίμηση του προβλήματος από τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας με επιτόπιους ελέγχους , η αποτελεσματικότητα και η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Τα χημικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Επιπλέον τηρούνται οι αρχές του συστήματος HACCP και ISO 22000 σε όλες τις εφαρμογές.

Απολυμάνσεις Κτιρίων από την Ευρωπαϊκή Πολυτεχνική

Το τμήμα των απολυμάνσεων στελεχώνεται από επιστημονικό προσωπικό Γεωπόνων, Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Στις εφαρμογές δίνεται έμφαση στη χρήση βιολογικών μεθόδων και όλες πραγματοποιούνται με σεβασμό στο περιβάλλον. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια .

Γιατί να εμπιστευτείτε την εταιρεία μας;

  • 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο
  • Άμεση λύση στο πρόβλημά σας
  • Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό
  • Επαγγελματικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
  • Μοναδικές προσφορές για όλες τις υπηρεσίες
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε τιμή